2020. április (a sárkány hava)

2020.03.27

Nagyon erős energiákkal érkezik az idei április! Az első és legfontosabb üzenete az egészségünkre való fokozott odafigyelés. (Bár ez egyáltalán nem meglepő a jelen helyzetben). Egyrészről ebben a hónapban sokkal nagyobb erőt fogunk kapni az önromboló szokásaink elhagyásához, másfelől pedig figyelmeztet is a hónap!

A saját felelősségünk sokkal, de sokkal nagyobb hangsúlyt fog kapni, mint az eddigi hónapokban bármikor! Probléma akkor lehet, ha nem figyelünk a belső hangunkra/intuícióinkra. Ha viszont hallgatunk rá, jobban fogjuk érezni, mire is van szükségünk, mi az, amivel a legjobbat tehetünk elsősorban önmagunkért, másodsorban pedig a környezetünkért!

Ebben a hónapban lehetőséget kapunk arra is, hogy ha az otthoni légkörben valamit nehéznek, terhesnek érzünk, (esetleg régóta) most képesek leszünk megoldani. Mivel ez a hónap segít a lelassulásban, befele figyelésben, olyan dolgok jöhetnek felszínre, amiket eddig mélyen elnyomtunk magunkban. Először is engedjük meg magunknak ebben az esetben, hogy megértsük a bennünk zajló folyamatokat, és utána feltétlenül álljunk ki a saját érdekeinkért. Hiszen most olyan energiákat mozgósít az április, amikor sokkal könnyebben ki tudjuk mondani, mi az, amin változtatni szeretnénk! Törekedjünk a kompromisszumokra, de ne engedjük elnyomni magunkban a feljövő hiányosságaink érzését.

A harmadik, legerőteljesebb üzenete a sárkány hónapjának pedig az, hogy emberfeletti energiák aktiválódnak, így nincs mitől félnünk! Legalábbis, ha betartunk pár alapvető szabályt. Vagyis igazából egy nagyon fontosat! Akkor fogunk tudni kikeveredni a nehéz helyzetekből, ha mindent szabályszerűen és tisztességesen végig csinálunk! Nem keresünk kiskapukat, nem próbálunk meg előnyt kovácsolni mások előnytelen helyzetéből..ilyenekre kell gondolni! Ha ezt betartjuk, szinte biztos, hogy a növekedésünk folytatódni fog, és hamarabb élhetjük újra a normális életünket. Most sokkal könnyebben tudunk változtatni, így tényleg érdemes ezt az egyszerű, de nagyon fontos szabályt észben tartani!

Grátisz információ, hogy a jang fém-sárkány hónap úgynevezett FaiKong időszak. Ez azt jelenti, még nagyobb mentális erőt kapunk, még elszántabbak és rendíthetetlenek leszünk!

A hónap energiái a legerősebben azokra fognak hatni, akiknek személyes képletükben megtalálható a : nyúl, sárkány, bivaly, kutya és/vagy kakas szimbólum.

NYÚL: Ha a személyes képletedben ott a nyúl szimbólum, akkor hangsúlyos időszak lesz számodra az április . Hatalmas erőt fogsz kapni, hogy ha döntésre kerül a sor, tárgyilagos tudsz maradni és nem lesz semmi, ami eltudja vonni a figyelmed a lényegről! Szuperül ki tudod használni ezt az időszakot arra, hogy ha probléma van, képes leszel józanul mérlegelni, segítve ezzel azokat, akiknek szüksége volt egy határozott fellépésre!

SÁRKÁNY: Ha van sárkányod a képletedben, neked lesz a legeslegfontosabb, hogy odafigyelj az egészségedre, illetve neked lesz az egyik legkönyebb elhagyni káros szokásokat.

BIVALY:Ha eddig nem mertél, vagy nem volt rá lehetőséged, most biztosan lesz ahhoz, hogy érvényesítsed, amit szeretnél. Képes leszel kiállni a vágyaidért/céljaidért és mindezt higgadt és nyílt kommunikációval fogod tudni megtenni.

KUTYA: Ha a kutya ott a személyes képletedben, akkor egyfelöl felerősödnek a megérzéseid, így ebben a hónapban nagyon fontos lenne a meditáció számodra, hogy még tisztábban tudd venni az üzeneteket, amiket fentről kapsz. Másfelől pedig, ez a hónap hozhat számodra nagy fordulatokat, így legyél nyitott a változásokra!

KAKAS: Attól függően, hogy a kakas melyik oszlopodban található, előrelépést, elismerést hozhat számodra! Ha nap oszlop, akkor a párkapcsolatban történhet, valami előremenetel, ha a hónap oszlop, akkor munkahelyi elismerés sincs kizárva. A kulcs a sikerhez: korrektség!

Ne feledd, ez egy általános havi előrejelzés, ha szeretnéd tudni személyesen Neked, mit tartogat a következő időszak, kérj személyre szabott elemzést!

Fekete Renáta kínai asztrológia© Minden jog fenntartva 2020
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el