2020. december (a patkány hava)

2020.12.04

December 6.-án kezdetét veszi a naptári év utolsó hónapja és ezzel búcsúztatjuk a 2020-as évünket. (Megjegyzés: a kínai asztrológiai újév február elejére esik)

Lélekpróbáló évet zárunk, ahol igen csak szükségünk volt arra az ősi, mindenkiben megbúvó túlélő erőre. Na de mit tartogat az utolsó hónapja az évnek?

Az érzelmi stabilitásunk és egyensúlyunk meg találásáról fog szólni ez a hónap. Románc Virág csillagokban bővelkedő időszaknak nézünk elébe melyben nyitottabbak és közlékenyebbek leszünk. Az egyedülállók életében segítséget hoz új kapcsolat kialakításában, a párkapcsolatban élőknél pedig középpontba kerülnek a szexuális és érzelmi kérdések. 

Könnyedén felszínre jöhetnek meg nem élt, akár elfolytott gondolatok, igények-kérések a másik fél felé, de akár mi is felismerhetünk önmagunkban olyan érzelmeket és vágyakat, melyeket nem tudatosan, de elnyomtunk magunkban.

A hónap energiái abban segítenek nekünk, hogy felvállaljuk a saját gondolatainkat és abban is, hogy nyitottabban fogadjuk a párunk kéréseit és kérdéseit is. Vállaljuk fel mi mit szeretnénk, ha pedig a másik félnek van mondanivalója legyünk empatikusak és megértőek. Mindkettőt segítik a létrejövő decemberi energiák.

Mivel az érzelmek és a szenvedélyek lesznek a középpontban, bármilyen függőségben szenvedünk, és régóta szabadulnánk tőlük, most remek alkalom nyílik ahhoz, hogy véglegesen abbahagyjuk az önpusztító szokásainkat.

Fontos kimutatni az egymás iránti szeretetünket, nem csak adventi időszakban, hanem az év többi napján is. Azt gondolom, ha mást nem is tanultunk ebből a vírusos-karanténos időszakból, csak, hogy mennyire fontosak a szeretteink és mennyire máshogy értékelünk sok mindent a társas kapcsolatokban, akkor győztesen búcsúztatjuk ezt az évet. Ne utáljuk, és ne azt nézzük mennyit vett el az életünkből, hanem azt, hogy mennyit tanultunk és milyen kincseket fedeztünk fel önmagunkban és társainkban a megpróbáltatások közepette! 

Áldás!

Fekete Renáta kínai asztrológia© Minden jog fenntartva 2020
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el