2020. Jang Fém - Patkány év

2020.01.31

A kínai asztrológia februártól számítja az újév kezdetét, jelen esetben ez pontosan február 4. lesz. Azonban az energiáit már sokan érezhetik most is.

Az évhez szükségünk lesz a belső erőinkre, kitartásunkra és a bátorságunkra, ugyanis érzelmileg egy nagyon intenzív időszak elött állunk. Elsőre érezhetjük, hogy megterhelő, hogy nehéz, de ha túljutunk az önsajnálaton (amire oda kell figyelni!) rájövünk, és tapasztaljuk majd, a jótékony hatását, hiszen sokat fejlődhetünk.

Az életünket alapjáraton is érdemes a "Ki mint vet, úgy arat" mondat jeligével élni, na de idén ez sokszorosan igaz lesz! Nagyon fontos, hogy csak olyat tegyünk másokkal, amiket nem bánnánk, ha velünk tennének! Hiszen a karmikus igazságszolgáltatás MŰKÖDIK. Igaz, ezt sokszor nem tapasztaljuk, de ennek az az oka, hogy egy következő életre marad a csattanó. Tett sose marad viszonzatlanul. Viszont ha ilyen helyzetbe kerülünk, esélyünk van a kiegyenlítésre, így tiszta lappal folytathatjuk az életünket!

Az ilyen és ehhez hasonló helyzetekben nem ritka, hogy sokkal érzékenyebben reagálunk majd. Ami idén érzelmileg a kelleténél jobban megérint minket, azzal érdemes dolgoznunk. Semmiképp se söpörjük a szőnyeg alá, hiszen nem véletlenül jönnek felszínre. Most van az az idő, amikor képesek vagyunk megtalálni a megoldást. Nem az az erő jele, hogy nem foglalkozunk olyan dolgokkal, amik megérintik a lelkünket és fájnak. Az erő ott kezdődik, hogy be merjük ismerni magunknak, hogy Igen, ez most fáj...E mellett természetesen nem szabad, hogy elragadjanak minket ezek az érzések. Ismerjük fel őket, nézünk szembe velük és oldjuk meg.

Az év energiái adnak egy hatalmas kitartást nekünk, így ha úgy döntünk, szembe nézünk a nehézségekkel, támogatóan fognak hatni ránk!

A hűség, becsületesség és tisztesség szintén komoly hangsúlyt kap az évben! Ha valami nem működik, merjük kimondani! Legyen bennünk annyi, hogy nem játszunk mások érzéseivel, hanem őszintén, vállalva a következményeket KOMMUNIKÁLUNK egymással! Nem érdemes idén elmismásolni az igazságot, hiszen hamar vissza üthet! Viszont ha becsületesek vagyunk, annak is meg lesz a gyümölcse előbb vagy utóbb!

Akiknek a személyes képletében megtalálható a kecske, nyúl, kakas, ló, bivaly, jang fa, jin fa vagy jin fém , nekik ez az év biztos, hogy hoz valami plussz tanítást!

Szó, ami szó, először nehéznek érezhetjük az év hozta energiákat, de ha túljutunk a kezdeti nehézségeken, meglátjuk milyen stabil alapokat fog nekünk adni a végén. Mindezek mellett pedig fellelhetjük magunkban a fényt, ami másoknak és önmagunknak is utat mutat majd a sötétben!

Fekete Renáta kínai asztrológia© Minden jog fenntartva 2020
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el