2020. május (a kigyó hava)

2020.05.04

Május 5-én indul a jin fém- kígyó hónap, ami egy nagyon érzékeny és érzelmes hónapnak ígérkezik.

Az elmúlt 1-2 hónap fáradt gőze most fog lecsapódni bennünk és körülöttünk. Amíg a március a belső egyensúly keresésével, az április a kitartásunk erősítésével, addig a május az érzéseink külső-belső rendbetételével fog telni.

Mire érdemes figyelni és mit hoz nekünk ez a hónap?

Észre vehetjük majd, hogy sokkal érzékenyebbek leszünk és sokkal, de sokkal nyitottabbak nem csak a saját, a szűkebb, de a tágabb környezetünkre is! Sokkal könnyebben beleérzünk mások problémájába és nyitottabbak is leszünk rájuk. Egyszerűen azt vehetjük észre, hogy kollektíven nyitódik ki az emberek lelke a társainkkal szemben.

Viszont oda kell figyelnünk, nehogy átessünk a ló túloldalára. A legfontosabb, hogy mi magunk legyünk egyensúlyban mindenféle szinten, majd utána jöhetnek mások. Erre azért van szükség, mert aki nincs rendben a saját határaival, értékeivel, náluk könnyen átcsaphat ez a fajta gondoskodás egyfajta kötelességgé és előfordulhat, hogy önös érdekek is keveredhetnek a jóságos tettekkel.

Ebben a hónapban az is előfordulhat, hogy ha valami újat szeretnénk az életünkben, előtte el kell engednünk valami mást, más életterületről akár, ami már nem emel bennünket, ami már nem szolgálja a fejlődésünket. Ne húzzuk vissza a lehetőségeket azzal, hogy ragaszkodunk!

Ha figyelünk az érzéseinkre, pontosan tudni fogjuk, mik azok, amik emelhetnek minket! A május ebben pedig nagy segítségünkre lehet. Hajlamosak lehetünk abban is "égi" jelet felfedezni, amiben igazából nincs is. Ha valóban sikerül igazán befele figyelnünk és megtalálni a középpontot, akkor képesek leszünk elválasztani mi is a valódi és mi a hamis spiritualitás, ami körülöttünk van!

Mindenkinek egészségben gazdag kígyó hónapot kívánok szeretettel!

Fekete Renáta kínai asztrológia© Minden jog fenntartva 2020
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el