2020. március (A nyúl hava) 

2020.03.01

Ez a hónap meghív minket egy önismereti eseményre, a kérdés csak az, hogy mit reagálunk rá? Melyik gombra kattintunk? "Érdekel" vagy "Ott leszek"? Vagy simán tovább megyünk?

2020. március 5.-én indul a jin föld-nyúl hónapja. Nem a legkönnyebb energiákat hozza, de ha tudjuk, mire számíthatunk, akkor már nem tűnik olyan nehéznek, és nem csak túléljük, hanem meg is éljük.

Mikor lehetünk szinte biztosak, hogy a hónap energiái elkezdtek bekapcsolni!? Ha azt kezdjük érezni, hogy:

  • az eddig fontos dolgok, hirtelen elkezdenek nem fontossá válni
  • végülis mindenünk megvan, de már nem tesznek igazán boldoggá
  • mondhatni kicsit depresszív állapot uralkodik rajtunk
  • tele vagyunk ötletekkel, de nehezen szánjuk rá magunkat a cselekvésre

De ugye, ahol problémát észlelünk, ott mindig van megoldás is! Mert az univerzumba rend van! Ez a hónap egy úgynevezett Üres Elemes időszak. Mit jelent ez magyarul? Röviden megválaszolva, ami benne van a nevében. Hosszabban megválaszolva, bizonyos életterületeken érezhetünk ürességet, hiányt. Ez azért van, mert a lélek elkezd ébredezni. Hamis illúzió, hogy a materiális, földi dolgok tesznek minket boldoggá. A lélek ezt mindig tudja/tudta. De ezek azok az időszakok, mint például a mostani március hónap, amikor kitekinthetünk ebből és a valódi, örök, hosszan tartó boldogság megtalálása lehet a cél! Ez természetesen azoknak könnyebb lesz, akik már alapból kutatják, mi is tenné őket igazán boldoggá és mi is a valódi értelme az életnek!

Tehát a megoldás, hogy merjünk elkezdeni keresni. Mi az, ami VALÓBAN fontos? Meg kell tölteni az ürességet IGAZ tartalommal! És hát mivel lehet a legjobban? Önzetlenséggel és önismerettel! Kell találni valamit, ami emeli a lelket! És azáltal, hogy ez megtörténik, ez kihat a környezetünkre is! Elkezdeni meditálni, jógázni, önkénteskedni vagy bármi hasonló lélekemelő dologba belevágni ez a hónap a leg aktuálisabb!

Ha azt érezzük, hogy igen ez az, ami kell, de mégis nehezen vágunk bele, akkor is érdemes, mert csak a kezdet lesz nehéz! Gondoljunk bele például, hogy egy virágmag, amikor kibújik a földből, csak az a szakasz a nehéz, amikor a földben utat keres, hogy kibújjon a felszínre! De utána csodálatosan virágzik, minden erőfeszítés nélkül! Legyünk mi is ilyenek, főleg ebben a hónapban!

Engedjünk, hogy a lelkünk is kivirágozhasson és megtalálja a VALÓDI boldogságát!

Fekete Renáta kínai asztrológia© Minden jog fenntartva 2020
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el