2020. november (a disznó hava)

2020.11.13

"Van úgy, hogy nagyobbnak és borzadályosabbnak látszanak a dolgok, ha egyedül vagyunk és félünk"./Micimackó/

A mostani disznó hónap kicsit fellélegzést és reményt adhat azoknak, akik elfáradtak az utóbbi hónapokban! Égi védelem égisze alatt indul a hónap, ugyanis megjelenik az úgy nevezett Erény havi csillag, ami segít tranzit időszakokban nagyobb eséllyel megoldani nehezebb helyzeteket és kihat a közérzetünkre és egészségünkre jótékonyan hat.


Ha nyitottak vagyunk a korlátozásokon belül, észre vehetjük majd, hogy a hónap olyan energiákat mozgósít, amik megmutatják, van fejlődési és választási lehetőségünk is. A befelé figyelés, az önmagunkra irányított fókusz továbbra is segítségünkre lesz abban, hogy minden elénk gördített akadályt megoldjunk, ezzel pedig saját fejlődésünket segítsük.

Ez a (régi) új helyzet ad valamit, hoz valami újat az életünkbe, minek segítségével ráláthatunk az életünkben azokra a területekre, amik régóta nem abba az irányba haladnak, amibe szeretnénk. Képesek leszünk felismerni, mit és hogy tudjuk helyrehozni és ezáltal, valami olyat teremteni saját magunk köré, ami szintén építőleg hat a jellemünkre.

Az egész év általános energiájára igaz, hogy lelkileg embert próbáló időszak a mostani, éppen ezért fontos, hogy rátaláljunk arra az erőforrásra, ami ott van bennünk. Ez a hónap támogatóan hat eme törekvésünkre. És ne felejtsük Micimackó bölcs szavait (még ha sokszor nem is így érezzük)

"Hepe után mindig hupa következik, és hupa után mindig hepe jön. És még sohasem fordult elő a világon, hogy hepe után hepe, és hupa után hupa következett volna." - Micimackó

Vigyázzunk magunkra és egymásra! Kitartást Mindenkinek <3

Fekete Renáta (Jin Tűz asztrológia)

Fekete Renáta kínai asztrológia© Minden jog fenntartva 2020
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el