Asztro kisokos (Jupiter Nagyherceg)

2020.02.25

Lottónyeremény, ajándékok vagy kedvező események időszaka! 

A Jupiter Nagyherceg időszak mindíg hoz valami számunkra kedvező és nagyszerű ajándékot az életünkben!

Nekünk mi számít Jupiter Nagyherceg időszaknak?

Először is meg kell nézned, a személyes képletedben milyen állatok szerepelnek? Ha ezt még nem tudod, itt egy kalkulátor ahol könnyedén kiszámolhatod: KALKULÁTOR 

Tegyük fel, hogy a személyes képletedben az óra oszlopodban van egy patkány, a nap oszlopodban pedig egy nyúl. Akkor neked a 2020-as patkány év egy Jupiter Nagyhercegi időszakod, ami az óra oszlopodat érinti. Tehát nagy esélyel azokon a területeken várhatsz kedvező fordulatokra, ajándékra, amit az óra oszlop képvisel (Pl. hivatás, gyermek, kliensek stb.) De a nyúl miatt a nap oszlopodban a március, ami a nyúl hónapja, szintén Jupiteri időszak, igaz egy hónapig tart, de azért az se semmi! De ez működik naponként is. Ha jön egy nyúl vagy patkány nap, akkor az előb említett esetben, ezek a napok is Jupiteriek, de csak 24 óráig érvényes a hatásuk.

A lényeg, nézd meg milyen állatok vannak a képletedben és ha ezek megjelennek napi, havi vagy éves tranzitban (időszakban) neked az Jupiter Nagyherceg! Még egy példa: ha bárhol a képletedben van sárkány, akkor neked minden sárkány nap Jupiter Nagyherceg, de minden április is, hiszen az egy sárkány hónap.

Nyitott szívvel és nyitott szemmel várd!

Jupiter Nagyhercege az ajándékot mindenképp hozni fogja, és épp ezért fontos, hogy észre is vegyük ezt. Mindenképp olyan kedvező időszak lesz ez, ami segíti a lelki fejlődésedet is, tehát magasabb szinten is hat ez az állás. Légy nyitott, főleg ezekben az időszakokban, hiszen egy lehetőség, egy ajándék nem csak azon az oldalon jöhet az életedben, amiket te árgus szemekkel figyelsz, hanem valami másik úton, de az ugyan olyan fontos és fantasztikus lesz számodra!Ha kell egy is kozmikus hátszél a terveid megvalósításához, akkor válassz Jupiteri napot, hogy kedvezőbben alakuljanak a dolgaid.Bár én nem vagyok oda a szerencse játékokért, de például nagyobb eséllyel nyerhetsz egy lottón azokban az időszakokban, amik neked Jupiter Nagyhercege képvisel. 

FONTOS! Ez sosem garancia a nyereményre, hiszen nincs olyan fix állás, ami ezt elősegítheti, pusztán az esélyedet növelheted vele. De ugyan ez az esély növelés igaz, ha JNH (Jupiter Nagyherceg rövidítése) napra teszel egy találkozót vagy állásinterjút.Hasonlít ez az állás a Segítő Emberek csillagra, de amíg az belső minőségként, egy egész életre szóló minőség is lehet, ha benne van a születési képletben, addig JNH csak időszakosan jelenik meg! 

MIKOR NEM MŰKÖDIK JNH IDŐSZAKA?

Egyetlen egy alkalommal nem kapcsol be ez az állás! Ha az, amit szeretnél morálisan, erkölcsileg nem helyes (hiszen Jupiter nem csak a szerencse, hanem a törvény jelölője is)Például, szeretnél egyállást, de annak az az ára, hogy kirúgják XY-t, hogy te oda kerülhess. Lehet neked négyszeres JNH időpontod is, ezt akkor se fogja támogatni az univerzum! Tehát az, amit szeretnél csak úgy valósulhat meg, hogy másnak ez kárára válik, akkor a JNH nem fog aktiválódni!
Minden további alkalomkor figyeld meg, hogy valami kedvező hatása lesz annak, ha tranzitba megjelenik a képleted bármelyik állatövi jegye!
Jupiter Nagyhercegekben teli időszakot kívánok Nektek!

Fekete Renáta kínai asztrológia© Minden jog fenntartva 2020
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el