Asztro kisokos (Mennyei Doktor Csillag)

2020.03.07

A mennyei doktor csillag kapcsolódik a gyógyításhoz. Ha benne van a képletben, akkor olyan emberekről beszélünk, akiknek a gyógyítás nagyobb hangsúlyt kap az életükben. Viszont nem csak fizikai szintre kell gondolni. Akiknél megjelenik ez a csillag, képesek ráérezni a másik ember IGAZI problémájára akár fizikai, lelki vagy mentális szinten is legyen. Képes átlátni, mi is a valódi baj, mi a mozgatórugója, és képes rámutatni, a külső okok mögött, mi is az a probléma forrás, amit valóban orvosolni kell.

Az ilyen csillaggal született emberek rendszerint vonzódnak a gyógyítás valamelyik ágához és nem ritka, hogy valami gyógyító tevékenységet folytatnak vagy erősen megjelenik valamilyen szinten az életében a gyógyítás. Itt nem feltétlenül kell konrkétan arra gondolni, hogy Mennyei Doktor csillaggal mindenképp fehér köppenyes orvos lesz valaki, hanem bármilyen gyógyító tevékenység szóbajöhet.

Híres Mennyei Doktor csillagos ember volt pl: Teréz anya és Nostradamus is!

Azt, hogy a személyes képletünkben van - e mennyei doktor csillag, nagyon könnyen ki tudjuk számolni a táblázat segítségével! 

Mindig a hónap oszlopunk földi ágát nézzük. Például, ha mi március 23.-án születtünk, akkor a hónap oszlopunkban a nyúl szimbólum található. Megnézzük, hogy a nyúl mennyei doktor csillaga a tigris. Tehát, ha a képletünk óra, nap vagy év oszlopában megtalálható a tigris, akkor nekünk van Mennyei Doktor csillagunk!

Mi a helyzet, ha például december 28.-án születtünk, akkor a hónap oszlopunk patkány, a hozzá tartozó MD csillag a disznó, így megnézzük, hogy az óra, nap vagy év oszlopban van-e disznónk. Ha igen, akkor az is MD csillag.

Ha nem tudod, pontosan mi a képleted, itt egy szuper kalkulátor, amivel könnyedén kiszámíthatod: KALKULÁTOR


Mi a helyzet ha a képletedben nincs MD csillag?

Ha a születési képletedben nincs ott a Mennyei Doktor csillagot jelölő állat szimbólum, akkor is tudod használni! Bár az időzítés egy összetettebb dolog és ilyenkor érdemes asztrológushoz fordulni, hiszen vannak olyan állások, amik pl semlegessé teszik az csillag erejét. A Mennyei Doktor csillagunkat használhatjuk olyan időpontokhoz, ahol orvoshoz/természetgyógyászhoz vagy hasonló gyógyítóhoz mennénk. Ha olyan napot választunk, ami a mi személyes MD csillagunk, akkor az segítség lehet, hogy a végkifejlet kedvezően alakuljon! 

Ha elolvastad ezt a bejegyzést, nagyon kiváncsi lennék, hogy akinek a személyes képletében megjelenik a Mennyei Doktor Csillag, foglalkozik-e valamilyen gyógyító tevékenységgel vagy szeretett volna-e hasonló pályán elhelyezkedni? Köszönöm, ha megírod kommentben!

Fekete Renáta kínai asztrológia© Minden jog fenntartva 2020
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el