Asztroportré (Hitler, a született gonosz?)

2020.01.23

Hitler helyett írhatnék Sztálinról, Leninről vagy bármelyik diktátorról vagy akár sorozatgyilkosról is. A kérdés ugyan az, ők mind született gonoszok?

Hitler egy jang tűz tigris napon látta meg a napvilágot. Mindent, amink van, megélhetünk alacsony vagy magas szinten. Mi a különbség? A tudatosságunk és az önismeret tanulása egész életen át. A jang tűz emberek magas szinten energikusak, emberközpontúak és optimisták. Olyan emberek, akiknek jó a közelükben lenni, hisz ha analógiát nézünk, ők a Nap! Őszinték, ami a szívükön az a szájukon és mindenkit egyformán elfogadnak. De ugye ha túl közel megyünk a naphoz, az éget és szúr. Alacsony szinten, mint ahogy Hitler is megélte ő egy igazi hangulatember volt. Amellett, hogy munkamániás volt, hirtelen természetű is.

Bár igaz, volt vezetői kvalitása is, hisz a hónap oszlopában található fai kongot (sajnos) ki is használta, igaz szintén alacsony szinten.

Egy embert amellett, hogy erősen meghatározza a születési napjegye, ne feledkezzünk meg milyen struktúrájú. Hitler egy direkt intelligencia struktúrás ember volt. (A struktúra mutatja meg, hogyan reagálunk dolgokra, míg az önelem/napjegy, hogy milyen tulajdonságaink vannak) Egy intelligencia elemes ember imád beszélni, a társaság középpontja. Az önkifejezés embere. Na igen, de nagyon nem mindegy, kik is vagyunk és mit szeretnénk kifejezni.

Hitler egy antiszociális ember volt, aki nem fogadta meg mások tanácsát és nem is hallgatott nagyon senkire. Saját idea világába élt és szentül meg volt róla győződve, hogy neki van igaza.

De hogy pozitív példákat is említsek ezekre az állásokra (mert bőven vannak) kezdjük rögtön Ghandival, aki szintén Jang Tűz napon született. Nem kétséges, hogy ő egy igazán magas szinten élte meg a napjegyét. Egy melegséget sugárzó, emberközpontú mindenkit egyformán szerető ember volt.

Fai kong (vezető) példánál Teréz anya jutott eszembe. Igaz, neki az év oszlopában található meg, de ugyan olyan erős, mintha máshol álna. Követték őt az emberek? Igen! Jó ügyek mellett állt ki? IGEN! Magas szinten élte meg fai kongságát? IGEN, IGEN és IGEN :)

Hitlerhez visszatérve, a "mi lett volna ha" kérdésre tudjuk a választ, ha nem ilyen, ha nem ezt az utat választja, akkor nem szenvednek és halnak meg ilyen sokan. Ő ezt az utat választotta, így döntött. Igen, lehetett volna belőle egy magas rangú gyári vezető vagy egy elismert politikus vagy bármi, amihez kell az erő, a tűz és a vezetői véna.

De jó példát szolgálnak ezek a fajta emberek arra, hogy érdemes egymásra odafigyelnünk, főleg azokra, akik nem születnek jó körülmények közé, akiknek nehezebben indul az életük. Mert nekik kell a legjobban megmutatni, mit tudnak magukból kihozni, hogy tudják magas szinte élni azokat a tulajdonságaikat, amikkel leszülettek

Összefoglalva, senki sem születik jónak vagy rossznak. A döntéseink tesznek minket azzá, akik vagyunk. Igen, a születéskor kapunk egy "táskát" tele mindenfélével, de, hogy abból mit veszünk ki és azt milyen módon használjuk, csak rajtunk múlik! Erről eszembe jut egy indián mese, ami így szól:

"Egy este az öreg cherokee indián mesélni kezdett az unokájának arról a csatáról, ami minden emberben zajlik.Azt mondta:- Fiam, a csata két farkas között zajlik, akik mindannyiunkban ott lakoznak. Egyikük a Rossz. A düh, irigység, féltékenység, kapzsiság, erőszak, önsajnálat, bűntudat, harag, kisebbrendűség, hazugság, hamis büszkeség, felsőbbrendűség és az ego. Másikuk a Jó. Az öröm, béke, szeretet, remény, nyugalom, alázat, kedvesség, jóindulat, empátia, nagylelkűség, igazság, együttérzés és a hit.Az unoka elgondolkozott egy pillanatra, majd megkérdezte nagyapját:- És melyik farkas győz?Az öreg indián mosolyogva válaszolt:- Az, amelyiket eteted."

Ez a lényeg!

Fekete Renáta kínai asztrológia© Minden jog fenntartva 2020
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el