Eszenyi Enikő (nem) víg színházas ügye asztrológiai szemmel

2020.03.14

Nézzük meg az asztrológia szemüvegén keresztül a helyzetet. Milyen állások mutatják a kialakult botrányt Eszenyi Enikő körül!

Ha utána olvasunk, nem ez az első botrányos időszak, ugyanis évekkel ezelött is megjelentek már cikkek azzal kapcsolatban, hogy feszültség volt közte és a kollegái között.

De nézzük asztrológiailag a helyzetet!

Eszenyi Enikő egy jang fa- sárkány napon született, ami már alapból egy rejtett oppoziciós állás. Az ilyen emberek hatalmas erőt hoztak magukkal, hogy egyedül vigyék véghez a feladataikat. Ha ezt magas szinten éli meg a szülött, akkor egy nagyon szuper önbizalom tréning és tényleg képesek egyedül akár hegyeket megmozgatni. Viszont ha ezt alacsony szinten éli meg valaki, akkor azt érezheti cserben van hagyva, nem támogatja őt senki és nem számíthat senkire.

Van egy másik oppozició is a születési képletébe, méghozzá a szintén nap oszlopos jang fája opponál az év oszlopában levő jang fémmel! Aminek a fő üzenete, ha tisztességes, becsületes életet élsz, akkor fejlődsz és növekszel....ha pedig nem, akkor akadályokba fogsz ütközni, amig rá nem jössz hol vétettél valamilyen törvénnyel szemben (akár emberi, akár az univerzum törvényeivel szemben)

Ez az állás azért is fontos, mert a mostani 2020.-as év egy jang fém-patkány év. Tehát ilyenkor ez az oppozició dupla olyan erős, mint általában máskor. Törvényesség, becsület! Fontos azonban, hogy az oppoziciós állásokkal csak akkor kell foglalkozni, amikor gondot okoznak, amikor elkezded érezni, hogy "bekapcsol" a jelentése. Mivel vádolják a színésztársak? Verbális erőszakkal, a próbákon való folyamatos harcaival és még sorolhatnám.

De nézzük tovább, mert van más jel is a horoszkópjában. Melyik hónapban robbant a hír? Márciusban. A március egy nyúl hónap, ami az ő sárkány napjával aratás konstellációt hoz létre. Az aratás általános jelentése egyértelmű. Ki mint vet, úgy arat. Vagyis, ami ilyenkor történik, jó vagy rossz, azt egyszer valamikor valakivel már metettük mi is. De érdemes belemenni a konkrét nyúl+sárkány aratás jelentésébe, mert sokat mondó.

Ez az aratás tipikusan a peres ügyek jelölője lehet. Az együtt növekedés, együtt fejlődés megszakad, mert valaki olyat tett, ami nem volt fair a másikkal/másokkal szemben. Ha ezt megnézzük Eszenyi Enikőnél mi is a helyzet? Egy színház igazgatója. Ahhoz, hogy jól menjen a szekér és gördülékeny legyen minden egymást segítve és támogatva kell végigmenni az úton. Egy színház igazgatója nem ér semmit ha nincsenek szuper színészei, és a színészek is elveszettek, ha nincs fantasztikus igazgató, aki összefogja és instruálja őket. És a hírek szerint sajnos ez a közös munka nem a színészeken bukott meg!

Összefoglalva, nem véletlen, hogy ezek a dolgok kirobbantak és teret kaptak a nyilvánosság fele is! A törvényesség, igazságosság Eszenyi Enikő képletében kiabál! Ebben az életében erre nagyon figyelnie kellene, mert hangsúlyos szerepet kap!

Egy jang fa ember magas szinten erős, védelmező és tiszteletre méltó. Olyan valaki, akire fel lehet nézni, aki folyamatosan fejlődik, de mellette alázatos és jó vezetői képességekkel bír!

Köszönöm, hogy elolvastad!

Fekete Renáta kínai asztrológia© Minden jog fenntartva 2020
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el