Harry herceg és Meghan hercegné döntése asztrológiai szemmel

2020.01.17

Elég friss a hír, miszerint Harry herceg és felesége otthagynák a királyi házat és önállósodnának. Nézzük ezt meg asztrológiai szemmel.

Harry herceg, egy nagyon erős víz típusú ember, így nem igen szereti, ha más korlátozza őt a szabadságában. Ha korlátok, akkor ő maga szeretné felállítani őket, aminek most eljött az ideje. Nézzük, mire gondolok konkrétan!

Harry herceg képletében, alapból benne van, hogy mindig ki kell állnia magáért, és nem szabad hagynia, hogy olyanba sodorják bele, amit ő igazán sosem akar. 

Ha utána olvastok, valóban elég lázadó természet volt, aki nem volt hajlandó "jó kisfiúként" élni és mindent a protokoll szerint tenni. Természetesen egy ilyen állásnál nem feltétlenül kell ennyire drasztikus megoldást választani, HA máshogy is megmenthető a dolog. Itt a lényeg mindig, ha nem érzed komfortosan magad egy helyzetben, akkor mond el, beszélj róla. Valószínű ezt a döntést sok kísérlet előzte meg és önmagát, az új családját és nem mellesleg a saját egészségét megóvó legjobb, ez volt!

Az alapképletben benne levő úgynevezett leépítés állás, megerősödik a 2020 év jang fém-patkány energiával, és nem mellesleg, egy jang tűz-patkány szerencseoszlopos időszakban van még. Tehát a hónap oszlopa kakasához (ami nem mellesleg a család területe) négyszeres leépítésben van jelenleg. 

Sokan a feleségét hibáztatják, és az van a köztudatban, hogy Meghan rángatja a herceget és papucsot csinált belőle. Nos, mivel mindkettőjük elég erős jellem (Meghan egy jang fa napon született) erről szó sincs. 

Hiszen az ő képletében, igaz az év oszlopában, de szintén megjelenik a kakas, tehát találkozik a 2020-as év patkányával, ami itt is leépítés, tehát állj ki magadért, és NE SODRÓDJ. Mindemellett kettőjük képlete között (szinasztriában) is megtalálható ez az állás. Tehát Meghan jelenléte és ahogy hozzá állt például a sajtó, csak felerősítette Harryben azt, ami egész életében ott volt benne. Csak már nem csak önmagáért felel, hanem a feleségéért és a gyermekükért is!

Ha mindenhez becsülettel állnak, azt gondolom nem lesz akadálya a tervüknek. De ehhez tényleg arra lesz szükségük, hogy mindent tisztességesen csináljanak végig és ne akarjanak megkerülni senkit és semmit!

Ha bármi kérdésetek van ezzel kapcsolatban, vagy érdekel titeket külön-külön a képletük, vagy szeretnétek olvasni a kettőjük közti kapcsolatról asztrológiai szemmel, (vagy másokról, akik érdekelnek titeket) kommentbe írjátok meg és hozom Nektek!

Fekete Renáta kínai asztrológia© Minden jog fenntartva 2020
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el