2020. február (A tigris hava)

2020.02.02

Erő, kitartás és küzdőszellem. Ezt hozza nekünk a Jang föld-tigris hónapja, ami február 4-én kezdődik!

Két nagyon erőteljes energia a fő vonala ennek a hónapnak. A Jang energiák mindig az aktív, férfias jellemét mutatják egy jegynek. Ezt a hónapot a jang föld és a jang fa energiák uralják. Mit is jelent ez?

A Jang föld maga a hegység, a mozdulatlanság, stabilitás. A Jang fa annyiban hasonlít a jang földhöz, hogy itt is megjelenik a stabilitás, a ragaszkodás, de a jang fában ott van a vágy a növekedésre, fejlődésre is. (amellett, hogy vannak dolgok, amikhez kötődik) Ez hogy hat ránk ebben a hónapban?

Lehet, eleinte úgy érezhetjük, hogy ez a hónap olyan semmilyen lesz. Előfordulhat, hogy habár tudjuk, sok mindent kellene tennünk, valami miatt égse akarunk mozdulni a célunk felé. Vagy szimplán várjuk, hogy valaki megrázzon minket, hogy ébredjünk, dolog van! Itt van a csapda!

Ugyanis ez a hónap tökéletesen alkalmas minden olyasfajta tevékenységre, amihez kell a küzdeni tudásunk, a kitartásunk és az akaraterönk! Ebben az időszakban bármire képesek leszünk. Ami fontos, ne várjunk senkire. Ez egy önbizalom erősítő hónap, amikor megtudjuk mutatni magunknak, mire is vagyunk képesek.

Hogy megtudjuk tartani egész hónapra a kitartásunkat és az erőforrásainkat, nem árt, ha bevezetünk "énidőt" is, ha csak napi 5-10 percet, az sem baj. Fontos, hogy megerősítsük magunkban a belső békénket, így nagyobb energiánk marad mindenre, amit szeretnénk elérni!

Ha a személyes képletedben megtalálható a jang föld, jang fa, kutya és/vagy tigris szimbólum, akkor ezek rád még jobban érvényesek!

A február hónappal kezdődik a kínai újév, amiről írtam, ezt itt tudjátok elolvasni: https://feketerenatablog.webnode.hu/l/a2020-jang-fem-patkany-ev/

Fekete Renáta kínai asztrológia© Minden jog fenntartva 2020
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el